Privat og erhverv

Privat

Det er altid en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem. En af vores vigtigste opgaver er derfor at behandle dit hjem, som var det vores eget. Det betyder, at vi altid udfører vores arbejde professionelt, og at vi altid afleverer dit hjem i pæn og ordentlig stand. ​Sejs Malerforretning ApS har års erfaring med at male private hjem, og ingen opgave er for stor eller for lille.

Vi løser alle typer maleropgaver, indendørs som udendørs, lige fra renovering til omforandringsopgaver og maler naturligvis også gerne dit nybyggede hus. Kontakt os i dag.

Erhverv

Sejs Malerforretning ApS løser alle typer maleropgaver til erhverv. ​Skal jeres virksomhed have malet kontorerne, skal klasseværelserne genopfriskes, skal børnehaven have malet farverige motiver, der udfordrer fantasien, skal forretningen eller butiksfacaden have en makeover? Sejs Malerforretning ApS står klar til enhver udfordring!​

Vi har mange års erfaring inden for malerfaget, og vi er derfor jeres professionelle sparringspartner, når det kommer til eksempelvis maling af vægge indenfor. Hvilke farver kan med fordel vælges, for at øge jeres ansattes produktivitet? Vi har svaret!​ Kontakt os og få et tilbud på maler til erhverv.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen her, og beskriv din næste maleropgave, så vender vi retur med et godt tilbud til dig!