Maler i Silkeborg

Skal der males i lejligheden inden du flytter, eller er du lige flyttet ind, og trænger dit nye hjem til en kærlig hånd og flotte vægge? Eller skal du have hjælp til at male facade? Måske drømmer du om en ny farve i stuen, eller har du behov for hjælp til renoveringsopgaver af hjemmet, såsom istandsættelse af vinduer og døre?

Sejs Malerforretning står klar til at hjælpe dig med malerarbejdet. Vi har mere end 40 års erfaring i malerbranchen, så du kan forvente dygtige fagfolk, der kan deres kram inden for malerarbejde.

Vi har bl.a. erfaring med:

 

Holder du til i Silkeborg og omegn, kan det være en god idé at finde en lokal Silkeborg maler. Sejs Malerforretning er din maler i Silkeborg. Vi holder til i Sejs og kører gerne i Silkeborg og omegn.

 

Maler i Silkeborg – til private og erhverv


At lukke håndværkere ind i hjemmet er en tillidssag – og måske især når det gælder malerarbejde. Du skal vide dig tryg ved, at dine ting bliver passet godt på. Og det kan du vide dig sikker på med os. Hos Sejs Malerforretning udfører vi arbejdet professionelt, og vi sørger for at aflevere dit hjem i pæn stand. Vi sørger for grundig afdækning og afskærmning af gulve, møbler og andre områder, som ikke skal males. Vi tager godt hånd om dit hjem, så du kan vide dig sikker på, at alt er som det skal være.

Har du virksomhed, tager vi os også gerne af forskellige typer maleropgaver til erhverv. Måske skal kontoret males, eller også trænger klasselokalerne til en genopfriskning? Måske skal butiksfacaden have nye farver, eller trænger den bare til at blive genopfrisket? Det kan også være, at facaden skal pudses og frostsikres, så den er klar til vinterens kolde temperaturer.

Sejs Malerforretning står klar til at hjælpe dig med malerarbejde i Silkeborg og omegn – vi hjælper både private, virksomheder og offentlige institutioner med at få sat de rigtige farver på tilværelsen.

Sejs Malerforretning – din Silkeborg maler


Ønsker du et pålideligt og professionelt malerfirma i Silkeborg, er du havnet det helt rigtige sted. Vi står klar til at hjælpe dig med både store og små opgaver inden for malerarbejde, og ønsker du et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Silkeborg, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi den helt rigtige løsning – og i lige præcis de farver, du drømmer om. Og inden længe kan du læne dig tilbage og nyde det flotte resultat.

Hvis malerarbejdet ikke lever op til forventningerne

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til Deres forventninger, har De adgang til at indbringe sagen for Håndværkets Ankenævn. Ankenævnet vil i første omgang give Danske Malermestre 4 uger til at løse sagen. Hvis ikke det lykkes, vil Ankenævnet tage stilling til sagen. Får De medhold i Deres klage, er vores medlem forpligtet til at efterkomme Ankenævnets afgørelse.

Hvis vort medlem mod forventning ikke retter sig efter Ankenævnets afgørelse, vil Danske Malermestres garantiordning sørge for at Ankenævnets afgørelse fuldbyrdes, enten ved at sørge for, at manglerne udbedres af et andet medlem eller ved at udbetale et beløb svarende til Ankenævnts vurdering af manglerne. Det gælder dog ikke, hvis sagen drejer sig om prisen på det udførte malerarbejde. I den situation er der ingen dækning fra garantiordningen.Garantiordningen dækker op til 100.000 kr. i udbedringsomkostninger og kun hvis der klages over arbejdet, inden der er gået et år fra det er faktureret til Dem.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at det er yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af Danske Malermestre.

Det dækker Garantiordningen

Klageberettigede og dermed dækket af garantiordningen er:

  1. Private forbrugere, der som ejere får udført malerarbejde i egen bolig eller sommerhus.
  2. Private forbrugere, der som lejere eller andelshavere får udført malerarbejde i egen bolig for egen regning.

I alle tilfælde er det en forudsætning for garantiordningens anvendelse at aftalen om udførelse af malerarbejde er indgået direkte mellem de ovennævnte klageberettigede og medlemmet af Danske Malermestre.

Garantiordningen dækker mangler ved egentligt bygningsmalerarbejde og skiltemalerarbejde samt arbejde, der naturligt og sædvanligt hører herunder. Garantiordningen dækker dog ikke afrensning og maling af tage.Det er en forudsætning for garantiordningens anvendelse, at udgifter til udbedring ikke overstiger kr. 100.000,00 inkl. moms, og at der klages over arbejde, hvor faktura er udstedt mindre end et 1 år før klagen. Sager af større omfang henvises til civilretslig behandling.

>> Læs garantiordningens vedtægter

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger vedrørende Håndværkets Ankenævn og garantiordningen kan fås ved henvendelse på telefon:

  • Danske Malermestre: 32 63 03 70
  • Håndværkets Ankenævn: 70 20 25 37
  • Hjemmeside:  www.hvanke.dk